Sorting by

×

Magic Circus komt eraan

In de herfstvakantie betovert Magic Circus, ook bekend als het Rotterdams Stadscircus, zowel jong als oud met hun fonkelnieuwe voorstelling genaamd SCUSZA. Een internationaal team van meer dan 20 getalenteerde artiesten staat klaar om eigentijds topcircus te brengen, allemaal in een intieme omgeving. Verwacht adembenemende acrobatiek in de lucht, vliegende ballen, trapezewerk, delicate evenwichtskunsten, en zelfs boogschieten met de voeten, samen met het verrassende fenomeen van zwevend publiek. Dit alles beleef je live in het oudste én meest moderne circus van Nederland. Je kunt deze magische voorstelling bewonderen in de wijken Delfshaven, Hillegersberg en Prinsenland.

De intieme sfeer van de Magic Dome circustent zorgt ervoor dat zowel het publiek als de artiesten een nauwe band hebben. Zelfs als je op de achterste rij zit, zul je nog steeds de unieke verbinding ervaren tussen traditioneel circus en het moderne circus zonder enige afstand. De artiesten zetten letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor om hun kunstwerken te vertonen zonder anderen op hun tenen te trappen.

Magic Circus biedt een eigentijds circus dat ook uitermate geschikt is voor kinderen. Hier kunnen studenten genieten van een avondje uit terwijl ze versteld staan van de acrobaten. Hier kunnen grootouders samen met hun (klein)kinderen lachen. Hier is taal geen barrière om te genieten van live entertainment. De artiesten komen uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela.

Za 14 t/m Wo 18 okt. | Delfshaven – Heemraadsplein
Vr 20 t/m Wo 25 okt. | Hillegersberg – Weissenbruchlaan bij Gauchos
Vr 27 t/m Zo 29 okt. | Prinsenland – Prins Alexanderlaan bij Metrostation Schenkel
Meer informatie en kaartverkoop zijn beschikbaar via deze link.

Schuiven naar boven