Sorting by

×

Rondje Rotterdam Kunst

Met deze unieke ervaring steun je het goede doel! Rondje Rotterdam Kunst.

We hebben iets heel bijzonders voor je in petto! Rondje Rotterdam Kunst. Een toer langs alle iconen van de stad en haar kunstzinnige Rotterdammers. Samen met Handen van Humanitas slaat Rondje Rotterdam de handen ineen voor deze unieke en betekenisvolle ervaring.

Op zaterdag 25 november, verwelkomen we je graag aan boord van onze speciale tourbus, die vanaf het indrukwekkende SS Rotterdam vertrekt voor een onvergetelijke reis door onze geliefde stad Rotterdam. Dit is je kans om kunst, geschiedenis en gemeenschap samengebracht te zien worden. En dat door niemand minder dan zanger en acteur Joris Lutz, een echte Rotterdammer’t’! Hij neemt je mee langs de typische en iconische landmarks van Rotterdam, waaronder het Centraal Station, De Ersamusbrug, de Bibliotheek Rotterdam, Van Nelle Fabriek en nog veel meer toplocaties.

Maar onderweg gebeurt iets speciaals. Joris zal je niet alleen door zijn enthousiaste vertellingen de stad nog levendiger maken, hij neemt je ook mee naar Humanitas De Leeuwenhoek, waar zich een kunstatelier bevindt met prachtige kunst van de bewoners van dit verpleeghuis. Kunst die je misschien niet direct in musea ziet, maar wel echt te gek is! De kunstwerken zijn meer dan alleen schilderijen en beelden; ze vertellen verhalen en laten de kracht van de creativiteit van mensen zien. Zij laten zien dat, ondanks hun kwetsbaarheid, zij nog wel van betekenis zijn en ertoe doen. En wie tijdens de toer goed oplet zal deze kunst op meerdere plekken tegenkomen in de stad.

Dit is jouw kans om niet alleen te genieten van de schoonheid van Rotterdam, maar ook om een positieve impact te maken in de levens van de kwetsbare Rotterdammer met een geweldige creatieve geest. Door een kaartje te kopen voor deze tour beleef je een geweldig leuke dag en steun je ook nog eens het goede doel Handen van Humanitas.

Er is een beperkt aantal kaarten. Mis deze unieke kans dus niet en boek nu! Boeken kan via deze link: https://buff.ly/46ANLQ2

Schuiven naar boven