Sorting by

×

Joris Lutz doneert muziekplezier aan Humanitas Rotterdam

“Hoeveel mooier kun je 2023 beginnen?”, aldus Handen van Humanitas. “Dit is een prachtig cadeau van niemand minder dan zanger en acteur Joris Lutz. Hij doneert een muzikale nalatenschap, twee gitaren met een creatieve geschiedenis aan Handen van Humanitas”.

Bij Stichting Humanitas zijn ze Joris dankbaar voor zijn gulle gebaar en ze weten zeker dat elke gitaar bij iemand terecht zal komen die een verzetje kan gebruiken en wiens creatieve en muzikale brein gaat zoeken naar mooie akkoorden en melodieën. “Dank je wel Joris dat je hiervoor direct aan ons dacht!”.

Joris zet zich al langer in voor Handen van Humanitas. Naast dat hij zelf hand van Humanitas is, kunnen we ook wel spreken van een echte ambassadeur met een oranje betrokken en maatschappelijk hart.

Schuiven naar boven