Sorting by

×

Herinneringsmuseum Humanitas Akropolis

In het herinneringsmuseum bij Humanitas in Akropolis (Rotterdam, 110-Morgen) vind je spulletjes, afbeeldingen, geuren, geluiden en documentatie uit de 20e eeuw. Er zijn compleet ingerichte ‘stijlkamers’ uit vervlogen jaren. Meubilair uit de jaren zeventig, de fietsplaatjes en distributiekaarten uit de oorlog, oude hout-, kolen-, petroleum-, gas- en elektriciteitskachels en fornuizen.

Gaat er bij jou een belletje rinkelen als we spreken over Vimbussen en Tomado-apparatuur? En/of ben je gek op oude radio’s en televisies? Kom dan eens een keertje langs. Het is er allemaal nog en nog veel meer.

Het museum is gevestigd in de kelder van Humanitas Akropolis. De toegang is gratis.

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag en zondag van 13.30- 16.00 uur.

Schuiven naar boven