Sorting by

×

In memoriam Giuseppe

Het was even schrikken voor veel klanten van Jumbo aan de Botersloot de laatste dagen. Giuseppe ‘de winkelwagentjes manager’ is niet meer.

Jarenlang was hij een bekend gezicht voor de deur van die suppermarkt en zorgde ervoor dat de winkelwagens prima op hun plek kwamen. Hij reed ze van de plek bij de uitgang waar mensen het wagentje gefrustreerd achterlieten op het moment dat ze er achter kwamen dat ze een deur verder weer de winkel in moesten om het wagentje op te bergen. Of hij bood gewoon op voorhand al aan om je wagentje weg te zetten.

Uit ervaring weten we dat Giuseppe een geschikte peer was. Altijd tijd voor een praatje met klant en medewerker. Sommigen brachten zelfs hun pauze bij hem door. Nooit te beroerd om een ruzietje te sussen en te bemiddelen. Altijd een vriendelijke groet. Als er een hemel bestaat, is Giuseppe nu binnen en niet meer buiten!

R.I.P. Giuseppe !

Schuiven naar boven