Sorting by

×

Ouders ‘gezellig’ op de vuist in het kinderspeelparadijs

‘Terwijl de kinderen aan een leuk dagje spelen dachten, gingen diverse ouders zondag flink op de vuist met elkaar. De politie moest zelfs pepperspray en wapenstok gebruiken om alles onder controle te krijgen. Er zijn zeven mensen aangehouden, één agent raakte gewond.’, zo meldt de Havenloods vandaag.

Ja, krabbel maar even een paar keer achter de oren, je leest het goed, ouders op de vuist in een kinderspeelparadijs.

‘Iets na 18.00 uur kreeg de politie zondag 3 april een melding van een mishandeling in een overdekt speelparadijs aan de Koperstraat in Alexander. Twee moeders van spelende kinderen kregen ruzie met elkaar. Een man probeerde de ruzie tussen de moeders te sussen. Hij probeerde de vrouwen uit elkaar te houden, maar werd zelf ook mishandeld door één van de vrouwen. Zij gaf zelf later aan dat ze zou zijn gewurgd door de man.

Uiteindelijk was er pepperspray en de wapenstok nodig om de situatie weer onder controle te krijgen. Er zijn zeven personen tussen de 15 en 67 jaar aangehouden’.

Misschien dat er mensen zijn die zich in deze wereld, waar zelfs in bijzijn van kinderen in een McDonalds geschoten wordt, niet meer verbazen, maar wij moesten toch echt nog wel even slikken toen we dit bericht lazen.

Bron: De Havenloods
Foto: Pixabay, ter illustratie

Schuiven naar boven