Sorting by

×

Hoera! Honderd jaar!

Afgelopen zondag, 20 maart 2022, was een bijzondere dag voor een bewoner van de negende etage in Humantas Akropolis (Rotterdam 110-Morgen). Op deze dag vierde de heer Kappel zijn honderdste verjaardag! Een zeer bijzonder jubileum, waar natuurlijk bij stilgestaan moest worden.

Het was voor meneer Kappel een verrassing om te zien hoe de afdeling versierd was met posters, vlaggen en ballonnen. Maar de grootste verrassing was toch wel het feest dat de familie voor hem in het ‘Stiltecentrum’ van Akropolis had georganiseerd.

Voor dit bijzondere jubileum hadden alle familieleden zich verzameld. Sommigen waren zelfs hierover overgekomen vanuit Suriname. Deze verrassing zorgde voor beide kanten voor emotionele momenten en voor meneer Kappel was het soms moeilijk te beseffen dat dit alles was vanwege zijn honderdste verjaardag.

Niet alleen de familie stond stil bij deze dag, maar ook afdeling en de gemeente Rotterdam hadden een verrassing in petto. De afdeling een boekje, vol persoonlijke felicitaties van medewerker en bewoners. Vanuit de gemeente was er een klein pakketje gekomen met een persoonlijke felicitatie van de burgemeester van Rotterdam.

Deze gezellige middag, waarop de jarige genoot van alle aandacht en de aanwezigheid van alle familieleden, werd afgesloten met een door familie zelf verzorgd buffet, bestaande uit verschillende heerlijke Surinaamse gerechten.

Schuiven naar boven