Sorting by

×

Zorgwerk doneert BrainTrainerPlus aan bewoners van Humanitas De Kristal

Gisteren ontvingen namens de cliënten van De Kristal, Tamara Drescher en Jolanda Morf-Flux uit handen van Britt van der Deen en Gijs de Haas van Dorsser van Zorgwerk, een nieuwe BrainTrainerPlus.

Dit is een systeem dat ouderen met beginnende dementie of Alzheimer helpt het denkvermogen en het geheugen te stimuleren. In werkelijkheid een soort reuze-tablet waarmee alle bewoners denkspelletjes kunnen doen, maar ook een levensloop-boek van henzelf kunnen ontwikkelen.

Zorgwerk is een uitzendbureau voor professionals in de zorg, welzijn en kinderopvang. Ook Stichting Humanitas werkt dagelijks met professionals vanuit Zorgwerk. Hardwerkende mensen die onze doelgroepen een warm (oranje) hart toedragen. Zorgwerk zag dat Handen van Humanitas eerder al een crowdfunding was gestart om de BrainTrainerPlus bij elkaar te sparen en wilde daar graag op inhaken.

Zorgwerk en ook alle andere donateurs bedanken we ontzettend met het bereiken van dit mooie resultaat!

Schuiven naar boven