Sorting by

×

Eenrichtingsverkeer Zwart Janstraat

De proef met eenrichtingsverkeer in de Zwart Janstraat start maandag 14 februari en duurt tenminste tot juni 2022. Het verkeer in de straat wordt hierdoor veiliger en rustiger voor iedereen. Dat maakt het fijner om hier te wonen, winkelen, fietsen, lopen en rijden.

Tijdens deze periode kunnen (vracht)auto’s alleen in de richting van de Noordmolenstraat rijden. Het verkeer op de Bergweg mag tijdelijk wel links afslaan naar de Zwart Janstraat. Het kruispunt en de verkeerslichten worden hierop aangepast. De gemeente heeft dit afgestemd met de RET. Het eenrichtingsverkeer geldt niet voor fietsers.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief! Dit kan via https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/zwart-janstraat/

Schuiven naar boven