Sorting by

×

Deze oliebollenbakker gaat oliebollen voor mensen in verpleeghuizen bakken

Wie is toch die oliebollenbakker, die de heerlijkste bollen voor de bewoners van de verpleeghuizen van Humanitas in Rotterdam gaat bakken dit jaar? Nou, dat is Remon Muller, de trotse eigenaar van De Oliebollenbakkerij in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Geen moment twijfelde hij om mee te werken aan de campagne ‘Doneer liefdevol een oliebol!’, waarbij er geprobeerd wordt om een belachelijk groot aantal oliebollen voor bewoners in de verpleeghuizen van Humanitas in Rotterdam te kunnen bakken. Dit gebeurt met behulp van donaties van mensen die dit ook graag zien gebeuren.

Wie is Remon? Wat drijft hem en waarom helpt hij Humanitas graag? Dat vertelt hij je in het onderstaande filmpje!

Doneren kan trouwens nog altijd via www.handenvanhumanitas.nl.

Schuiven naar boven