Sorting by

×

Ook volgend jaar weer de Noord4daagse

De Noord4daagse, het grootste, leukste en gezelligste wandelevenement in Rotterdam Noord voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar vindt volgend jaar plaats van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2022.

De Noord4Daagse richt zich op kinderen van 4 tot en met 12 jaar die wonen of naar school gaan in Rotterdam Noord. Gedurende vier avonden kan er 3, 5 of 10 kilometer gewandeld worden en jaarlijks doen er zo rond de duizend kinderen aan mee.

Er zijn trouwens veel extra handen nodig. Om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, de stoet te begeleiden en vrijwilligers te voorzien van een avondmaal. Maar ook als routekrijter en om appeltjes en bloemen uit te delen.

Wil je meehelpen aan een heerlijk wandelfeestje voor zo’n duizend kinderen? Geef je dan alvast op via dit formulier en ze nemen contact met je op.

Foto: Noord4daagse

Schuiven naar boven