Sorting by

×

Olie B. (Joris Lutz) zoekt donateurs voor oliebollen

Onder zijn nieuwe artiestennaam, speciaal voor deze gelegenheid, Olie B., werft Joris Lutz donateurs die bereid zijn om een gering bedrag te betalen, zodat ouderen in de verpleeghuizen van Humanitas in Rotterdam kunnen gaan genieten van heerlijke verse oliebollen.

‘Doneer liefdevol een oliebol’. Dat is de naam van de actie die op is gezet door Handen van Humanitas, waarin wij de Rotterdammer en iedereen daarbuiten oproepen om verse oliebollen te doneren door een klein bedrag van €2,40 te betalen.

De donkere weken zijn aangebroken. De huidige COVID-ontwikkelingen doen de bewoners van de verpleeghuizen weer vrezen. De angst voor een lockdown begint te overheersen. Weer je eigen familie niet zien, weer die knuffel niet krijgen, weer dat gevoel van eenzaamheid en dat extra gevoel van isolatie. Dit zijn de angsten die door de gedachten van de bewoners dwalen en hen niet los laat. Met de actie moet het leed een heel klein beetje worden verzacht.

Meer over de actie en hoe te doneren, dat lees je hier.

Schuiven naar boven