Sorting by

×

Nieuwe Facebookgroep bij 010web

Wij hebben er sinds vandaag een nieuwe groep bij op Facebook. Het is een openbare Facebookgroep en het heet 010web Op zoek in Rotterdam.

Je kan naar van alles op zoek zijn. Ben je naar iets op zoek in Rotterdam? Dan moet je hier zijn. Zoek je een vriend(in) van vroeger, een verloren huisdier, een nieuwe baan, je sleutels, een maatje, de ontbrekende items uit je verzameling? Dan moet je hier zijn!

Natuurlijk staan er nog niet veel oproepen in de groep (op het moment dat dit bericht wordt gemaakt zelfs nog helemaal geen), daar is het een nieuwe groep voor. Maar hopelijk, als er voldoende nieuwe leden bijkomen, kun je binnenkort door de oproepen het bos niet meer zien 😉

Bezoek de nieuwe Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/opzoekinrotterdam

Schuiven naar boven