Sorting by

×

Streefbedrag gedichtenbundel gehaald

Een aantal weken geleden deden wij de oproep om donateur te worden van een nieuwe uit te geven gedichtenbundel van Hans Cieremans (1949), ‘Parels in de mist’. Cieremans: “Ik schrijf gedichten over dementie vanuit de kennis en ervaring die ik door mijn werk in verpleeghuizen en het zorgonderwijs heb opgedaan.

Vandaag, vrijdag de 13e (augustus) is voor de schrijver in ieder geval geen ongeluksdag, want zijn gedichtenbundel gaat er komen. De teller stond vanmorgen op 4.165 euro, terwijl het streefbedrag 4.000 euro was. Cieremans zegt over het overschrijden van dit streefbedrag verheugd te zijn, want alles wat er meer binnenkomt gaat in het uitgeven van de bundel. Hoe meer er gedoneerd wordt, hoe meer bundels er gedrukt kunnen worden.

Namens Hans, iedereen die mee heeft geholpen, heel erg bedankt. U kunt nog steeds doneren, zoals gezegd betekent een hoger bedrag, meer exemplaren van de gedichtenbundel die de wereld ingaan.

https://www.voordekunst.nl/projecten/12252-parels-in-de-mist

Streefbedrag gedichtenbundel gehaald
Schuiven naar boven