Sorting by

×

Help mee met het mogelijk maken van de gedichtenbundel ‘Parels in de mist’

Hans Cieremans (1949) schrijft gedichten over dementie vanuit de kennis en ervaring die hij door zijn werk in verpleeghuizen en het zorgonderwijs heeft opgedaan. ‘Parels in de mist’ wordt zijn nieuwe bundel, met herkenbare en toegankelijke gedichten die troost, steun en bemoediging kunnen bieden aan mensen die met dementie te maken hebben.

Om die nieuwe bundel mogelijk te maken, is hij een crowdfunding gestart, maar waarom een crowdfunding? Hans zegt daar zelf over:

“Het uitgeven van een mooie gebonden gedichtenbundel met hardcover en gedrukt op mooi papier kost veel geld. Ik zal zeker ook zelf investeren in de bundel, die ik in een oplage van 1000 exemplaren wil laten drukken. Maar, hoe groter het gedoneerde bedrag wordt, hoe goedkoper de bundel na de crowdfunding verkocht kan worden. ‘Parels in de mist’ is een mooi geschenk voor familie en vrienden van een geliefde met dementie en ook voor mensen die professioneel met mensen met dementie te maken hebben”.

Wilt u Hans helpen bij het uitgeven van zijn bundel? Kijk dan op https://www.voordekunst.nl/projecten/12252-parels-in-de-mist Hier kunt u meedoen aan de crowdfunding, of in ieder geval meer lezen over dit mooie initiatief.

Schuiven naar boven