Sorting by

×

Kunstatelier verkoopt kunstvoorwerpen

Op de West-kruiskade in Rotterdam zit kunstatelier De Leeuwenhoek, behorende bij het zorgcentrum van Humanitas met dezelfde naam. In het kunstatelier maken de bewoners van De Leeuwenhoek kunstvoorwerpen, die vervolgens door het hele huis worden neergezet of opgehangen. Wie denkt dat we hier te maken hebben met prutswerkjes of huisvlijt, die komt bedrogen uit, want onder begeleiding van Roel Braams, de man achter het kunstatelier, komen vaak talenten naar boven waarvan mensen niet eens wisten dat ze die hadden.

Zoals gezegd dienen de kunstwerken ter decoratie van de eigen leefomgeving, maar er worden ook kunstvoorwerpen verkocht. Op de website kunt u voorbeelden bekijken en- geef toe- dat ziet er allemaal mooi uit toch?

Bezoek de website op  stichtinghumanitas.nl/kunstatelier

Schuiven naar boven