Sorting by

×

Jouw foto op de Coolsingel?

Ja, het is zover, na een verbouwing van drie jaar gaat de Coolsingel weer open op zaterdag 10 april! En dat vieren we, coronaproof, met een foto-expositie op de Coolsingel waar jij als Rotterdammer onderdeel van kunt zijn!
Gemeente Rotterdam roept iedere Rotterdammer op om zijn of haar meest memorabele fotomoment van de Coolsingel te delen. Langs de hele westzijde van de vernieuwde Coolsingel kun je straks op vijf locaties de foto’s bekijken in reuzeformaat!

Deel je memorabele foto’s!
Heb je iets bijzonders meegemaakt op deze belangrijkste straat van Rotterdam en heb je daar een foto van? Denk aan een bruiloft, een feestje of een artistieke foto! Of misschien heb je ooit als stratenmaker gewerkt op de Coolsingel?

Zendt deze foto dan in voor zondag 7 maart via Coolsingel.nl/inzenden en wie weet krijgt jouw foto een plekje in de expositie.

Boek verloot onder inzenders
Onder alle inzenders verloten we boeken over de Coolsingel van Paul van de Laar. Een boek vol met verhalen en oude foto’s van deze straat met een rijke historie.

Wethouder Arjan van Gils opent op 10 april de expositie op de Coolsingel en deze blijft een maand lang staan.

Foto en tekst: Gemeente Rotterdam

Schuiven naar boven