Sorting by

×

Wil jij ook de zorgmedewerkers van het Maasstad Ziekenhuis na een jaar corona jouw steun betuigen?

Wil jij ook de zorgmedewerkers na een jaar corona jouw steun betuigen? Gun jij ze een lekker tussendoortje waar ze met de voeten omhoog van kunnen genieten of een heerlijke stoelmassage? Stap dan voor de zorg!

27 Februari a.s. is het precies een jaar geleden dat de eerste corona patiënt in Nederland bekend werd gemaakt. Dit coronajaar wil het ziekenhuis afsluiten met een mooi gebaar naar de collega’s die alles op alles hebben gezet om de coronapatiënten zo goed mogelijk te verzorgen.

Jij kunt ze daar bij helpen door je in te schrijven voor de ‘Sta(p) voor de zorg’ Challenge. Een uitdaging om in de week van 21 februari tot en met 27 februari ten minste 5 km voor de zorg te lopen of te rennen.

Want zorgmedewerkers leggen gemiddeld 5 kilometer per werkdag af. Een mooie afstand om geld mee in te zamelen, dachten ze. Dus het Maasstad Ziekenhuis iedereen uit om 5 kilometer of meer te lopen voor de zorg. Gesponsord natuurlijk! De opbrengst gaat naar al die fantastische zorgmedewerkers die inmiddels al heel wat kilometers in de benen hebben.

Ga voor meer informatie naar: https://www.stapvoordezorg.nl/vestiging/maasstad-ziekenhuis

Schuiven naar boven