Sorting by

×

Ineens staat Rinus in de weg

Na 31 jaar op die plek, krijgt Rinus de groenteboer geen vergunning meer om te verkopen op zijn vertrouwde stekkie op de hoek Jacob Catsstraat – Zwartjanstraat in Rotterdam Noord. Zijn vergunning is verjaard en de Gemeente Rotterdam wil dat hij zijn handel elders gaat vestigen. Dit tot grote verdriet van veel Rotterdammers.

Vóór Rinus stond er op die plek ook al een groentekraam en samen met het feit dat ondernemers het in deze coronatijd toch al niet makkelijk hebben doet de vraag ‘waarom staat Rinus nu ineens in de weg’ opwerpen. Kom op, Gemeente Rotterdam, laat deze man op zijn minst zijn tijd volmaken.

Rinus wordt op Facebook geholpen met een petitie die deze ‘laatste der Mohikanen’ moet redden van het wegjagen van zijn plek, 010Web Noord besteedde aandacht aan de petitie. Enkele reacties onder het Facebookbericht:

“Getekend. Hij herinnert mij altijd aan mijn oma. Zij haalde altijd haar fruit en groente bij Rinus, toen zij in 2004 overleed was Rinus er ook op haar crematie. Laat deze man toch zijn passie blijven uitvoeren en ga iemand anders pesten!”

“Gemeente Rotterdam DOE IETS DIT KÁN TOCH NIET!!!!????”

“Getekend. Ongelofelijk dit. Na 31 jaar zet je iemands levenswerk stop. Mafklappers bij de gemeente.”

Rinus de groenteboer moet blijven! Teken de petitie.

Update 10 februari 2021: Goed nieuws! Rinus mag blijven tot aan zijn pensioen! https://www.ad.nl/rotterdam/groenteman-rinus-mag-in-rotterdam-noord-blijven-na-buurtpetitie-hij-hoort-hier-en-nergens-anders~a65b32b6/

Na 31 jaar op die plek, krijgt Rinus de groenteboer geen…

Geplaatst door 010web Noord op Vrijdag 5 februari 2021

Ineens staat Rinus in de weg
Schuiven naar boven