Sorting by

×

Gehaktballen onder politiebegeleiding naar bewoners/cliënten Humanitas

Alleen in Rotjeknor! Onder begeleiding van Politie Eenheid Rotterdam in BMW’s van Dubbelsteyn – de Fonkert – BMW & MINI werden de eerste gehaktballen naar Stichting Humanitas Rotterdam gebracht, naar de locatie De Steenplaat en Skala.

Met de ‘Ik tikkie de bal door’-actie werden meer dan 2800 ballen gedoneerd! Iedereen kon via de website Handen van Humanitas een gehaktbal doneren voor cliënten en medewerkers. Er zijn er zo veel gedoneerd, dat ook het Leger des Heils (Dukdalf) en de Pauluskerk Vluchtelingenwerk op een heerlijke bal van De Ballentent wordt getrakteerd. De cliënten en medewerkers bedanken iedereen die een bal heeft gedoneerd!

Voor meer informatie over Handen van Humanitas en over de actie ‘Ik tikkie de bal door’, kijk op www.handenvanhumanitas.nl

Gehaktballen onder politiebegeleiding naar bewoners/cliënten Humanitas
Schuiven naar boven