Sorting by

×

Miniworld Rotterdam, minder bekend dan wenselijk

Opmerkelijk, Miniworld is onder de Rotterdammers minder bekend dan je aanvankelijk zou denken. Na het verschijnen van een artikel in het AD, vorige week, waarin gemeld werd dat Miniworld Rotterdam de noodklok luidt, reageerden diverse Rotterdammers op sociale media met opmerkingen waaruit blijkt dat ze de Rotterdamse attractie helemaal niet kennen.

In het AD: “Een nieuwe inkrimping van het personeel moest eraan te pas komen om de Rotterdamse attractie overeind te houden. Directeur Marc van Buren hoopt op hulp van het bedrijfsleven en de gemeente Rotterdam… Er is opnieuw gesneden in het personeelsbestand én het budget voor marketing”. Dat laatste is misschien niet echt verstandig als je de reacties op de naam ‘Miniworld’ op Internet hoort.

Voor wie het nog niet weet: In de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, Miniworld in Rotterdam, maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker.

Miniworld Rotterdam is aan het Weena 745. Meer informatie op www.miniworldrotterdam.com/

Schuiven naar boven