Sorting by

×

Get Talent geeft talenten uit de Afrikaanderwijk een podium

Hiphop, breakdance, DJ’s, workshops en een special guest tijdens fringe van het Get Loose Festival in Verzamelgebouw ’t Klooster

Tijdens Get Talent op zondag 24 juni a.s. kun je fresh new talents ontdekken tijdens een indoor ‘fringe’ van het Get Loose Hiphop Festival dat op dezelfde dag plaatsvindt in het Afrikaanderpark. Tussen 13.00 en 20.00 uur staan meer dan 15 talentvolle acts in de theaterzaal van Verzamelgebouw ’t Klooster. Als bezoeker kun je deelnemen aan workshops en ‘open mics’, ook komt één van de festival headliners een verrassingsoptreden geven. Get Talent is gratis toegankelijk en richt zich daarmee vooral op een jonge doelgroep (12+). Get Talent is een samenwerking tussen Productiehuis FLOW en Stichting Humanitas.

Talent in theaterzaal
Tijdens Get Talent treden jonge talenten uit de Afrikaanderwijk en andere delen van Feijenoord op: rappers, hiphop acts, spoken-word artists, breakdance crews, DJ’s en MC’s. De organisatie van het Get Loose Hip Hop Festival (Productiehuis FLOW) en Verzamelgebouw ’t klooster (Stichting Humanitas) slaan met deze ‘fringe’, een afgeleide van het grote event in het Afrikaanderpark, de handen ineen met als doel jonge talenten uit de wijk een podium te geven. Daarnaast is Get Talent een gratis toegankelijk event waardoor een publiek wordt bereikt dat niet naar het festival kan komen vanwege hun leeftijd of omdat zij een entreeticket niet kunnen betalen.
Get Talent vindt plaats ‘op de rand’ van het festival(terrein). Behalve naar optredens en workshops in de theaterzaal kunnen bezoekers in Verzamelgebouw ’t Klooster terecht in het pop-up leescafé voor een drankje en bar food. Ook worden diverse huurders van Verzamelgebouw ’t Klooster betrokken bij Get Talent, waaronder de breakdance school van Chris Steijlen.

Over Verzamelgebouw ’t Klooster
Verzamelgebouw ’t Klooster aan het Afrikaanderplein biedt letterlijk en figuurlijk ruimte aan lokale initiatieven en organisaties uit het gebied Feijenoord door kantoren, studio’s en een theaterzaal te verhuren én programmeren. Van dans- en kooklessen tot theatervoorstellingen en filmvertoningen en met een pop-up leescafé i.s.m. Bibliotheek Rotterdam als een tijdelijke invulling de entree van het gebouw aan de Afrikaanderplein-zijde.

Get Talent is een samenwerking tussen Productiehuis FLOW en Stichting Humanitas en wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurBuur.

Get Talent
Locatie: Verzamelgebouw ’t Klooster – Afrikaanderplein 7
Tijd: 13.00 – 20.00 uur
Gratis entree
www.getloosefestival.nl/gettalent

Schuiven naar boven