Sorting by

×

Bijenkorf actief voor wijken in Feijenoord

Na een succesvolle winkelochtend in 2017 voor cliënten en medewerkers van Humanitas, besloot De Bijenkorf ook dit jaar weer maatschappelijk actief te zijn.

De Bijenkorf zet haar kennis en ervaring op het gebied van klantgericht werken graag in om het Wél-zijn in de wijken in Feijenoord op een hoger plan te brengen.
De komende maanden zijn medewerkers van De Bijenkorf regelmatig in Feijenoord te vinden. Om te helpen bij styling van een aantal Huizen van de Wijk en om lessen te verzorgen in gastvrijheid, presentatie en koken.

Met de educatieve workshop ‘Blij met de Bij’, voor kinderen in Bloemhof, ging De Bijenkorf gisteren met haar activiteiten van start! Ruim 45 kinderen luisterden vol aandacht naar de imker en waren blij met hun eigengemaakte bijenwaskaars.

Schuiven naar boven