Sorting by

×

Pop-up leescafé ’t Klooster aan het Afrikaanderplein opent officieel haar deuren

Woensdag 30 mei 2018 opent Pop-up leescafé ’t Klooster aan het Afrikaanderplein officieel haar deuren. Dit initiatief van Bibliotheek Rotterdam en Humanitas is er voor jong en oud. Het tijdelijke leescafé is de ideale plek om rustig een boekje of tijdschrift te lezen.

De openingshandeling die verricht wordt door mevrouw Brenninkmeijer van de Bibliotheek Rotterdam en Gijsbert van Herk van Humanitas is om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals knutselen en voorlezen en er komt een speciale gast! En natuurlijk ontbreken ook de hapjes en drankjes niet. Het wordt een gezellige middag en alle bewoners uit Feijenoord zijn van harte welkom.

Schuiven naar boven