Sorting by

×

Humanitas plaatst brief minister de Jonge aan de Tweede Kamer

De Rotterdamse Stichting Humanitas plaatst de brief van minister de Jonge aan de Tweede Kamer over de door Stichting Humanitas bij de inspectie gemelde vermeende situatie in De Leeuwenhoek.

Dit verpleeghuis staat deze dagen in de schijnwerpers vanwege een televisieserie met Adelheid Roosen en Hugo Borst die er gemaakt is, In de Leeuwenhoek en vanwege dat aan de vooravond van de serie ophef ontstond door een stukje in Trouw waarin een anonieme tipgever wist te melden dat er misstanden in De Leeuwenhoek zouden zijn.

O.a. in de brief beschreven zijn de genomen acties en de vervolgacties van Humanitas en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Het handelt hier om een openbaar stuk, maar Humanitas meldt bij het bericht op hun website: “In het kader van transparante en feitelijke communicatie hechten wij er echter waarde aan om deze officiële berichtgeving ook via onze eigen website en social media te delen. Dit zodat iedereen zich, zonder enige beïnvloeding, een goed beeld kan vormen over dit onderwerp”.

Klik hier voor het bericht van Stichting Humanitas en de brief van minister de Jonge

Schuiven naar boven