Sorting by

×

Dakpark in Rotterdam-West

Als je het niet weet, dan zie je het niet. Dat geldt zeker voor de grootste daktuin in Europa, dakpark Marconiplein.

Dit prachtige park is het resultaat van een bewonersiniatief zo’n 15 jaar geleden. Samen met de stad en projectontwikkelaars heeft de buurt het park zelf ontworpen. Dit maakt dit park dan ook zo bijzonder, maar natuurlijk ook het feit dat het op een DAK is.

Door zijn 9 meter hoogte heb je prachtig uitzicht over de haven en heel mooie zonsondergangen. Lekker zonnebaden en barbecueën, terwijl de kids aan het spetteren zijn. Of trek je terug in de WarmteKamer, met de geur van kruiden. Het waait hier altijd net wat harder, dus neem je vlieger mee. En de vele trappen? Die zijn ideaal voor een goede workout!

Uitzicht over de stad.
Schuiven naar boven