Sorting by

×

Raadplaatjes populair op Facebook

Wie heeft er niet een tijdje zitten turen naar een foto die in de krant geplaatst werd met als titel ‘Waar was dit?’, of wie vindt die plaatjes niet leuk in de bekende Rotterdamse nostalgiekrant, de Oud-Rotterdammer? Raadplaatjes!

Ook op Facebook zijn ze populair en met name de plaatjes uit je eigen stad. Diverse Facebookpagina’s zijn er al populair mee geworden en ook 010Web plaatst wel eens een raadplaat.

Vanaf nu kan iedere liefhebber van de raadplaatjes zijn hart ophalen op een speciale Facebookpagina van 010Web: ‘010Web Waaro‘. Hier worden raadplaatjes in de ruimste zin des woords geplaatst. Van jeugdfoto’s van bekende Rotterdammers, tot de bekende ‘Kijk omhoog Sammy’s‘ (een foto van de lucht boven een bekende Rotterdamse plek, waarop nog net wat details van een straat zichtbaar zijn) en raadplaatjes van bekende plekken die een beetje met Photoshop bewerkt zijn om het allemaal wat moeilijker te maken.

Het grote voordeel van Facebook is dat mensen gelijk kunnen reageren. Dat kan voor dit spelletje ook wel eens een nadeel zijn omdat je het (goede) antwoord meteen kunt bekijken. Maar ja, het gaat om het spel uiteindelijk en je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt 😉

Ga naar 010Web Waaro en klik op ‘vind ik leuk’. Vanaf dan krijg je de raadplaatjes automatisch op je Facebook-account.

Hieronder een voorbeeld. Weet je waar in Rotterdam dit is? Het is een makkelijke voor de gelegenheid 😉

Schuiven naar boven