Jong en oud is uitgenodigd om live buurtconcerten bij te wonen

Rotterdam is hoe langer hoe meer een echte Jazz-stad aan het worden.
Elke zomer barst los met in juli het North Sea Jazzfestival in AHOY, waar alle grote jazz- en soul-artiesten graag komen spelen.

In de aanloop naar dat grote festival wordt North Sea Round Town op 100 plekken in de stad met 300 kleine en grote gratis optredens van spannende muzikanten georganiseerd.
In cafe’s winkelcentra, metrostations, op de jazzpodia enzovoorts.
Levendige muziek en lekker dansen: daar krijg je energie van, het laat je fantasie spreken en daar word je blij en gelukkig van!

Sinds twee jaar concentreert men zich ook op plekken in de verschillende wijken: met buurtconcerten in verzorgingshuizen en in ‘huiskamers van de wijk’, zodat bewoners, mantelzorgers, familieleden en buurtgenoten niet helemaal de stad in hoeven voor een lekker potje jazz!

Je bent van harte uitgenodigd, het programma vind je hieronder.

 

 

Klik om te vergroten

010Web Rotterdam

De Facebookpagina 010Web Rotterdam en nostalgie is opgezet met het voornemen om zoveel mogelijk media rond het thema ‘Rotterdam’ te verzamelen. Foto’s, video’s, geluidsopnamen, noem maar op. Zowel nostalgisch materiaal van vroeger, als materiaal van nu. De website die je nu bekijkt is een aanvulling op die Facebookpagina.