Daar komt de bruid in 1963

Zo’n vijftig jaar geleden, op 12 mei 1963, trouwden de ouders van Carinda Strangio op het stadhuis van Rotterdam. Haar opa en haar oom maakten deze filmbeelden en Carinda heeft die beelden zelf voor video ge-edit. Het liedje dat je hoort stond toen op nummer 1, wie het nog kent en de titel weet mag het zeggen.

Unieke beelden voor Carinda en haar familie, maar ook voor Rotterdam-liefhebbers, want de beelden bevatten niet alleen de romantische plechtigheid op het stadhuis, aan het begin en aan het einde van het filmpje zien we ook de omgeving van de Bergweg en een stukje rit via het Hofplein naar het stadhuis in 1963. Maar ook het geven van het ja-woord op het stadhuis zelf roept alleen al door de aanwezigen en het tijdsbeeld dat ze geven nostalgische gevoelens op natuurlijk!

Stap terug in de tijd en bekijk dit leuke filmpje. Bedankt Carinda, voor het delen!

010Web Rotterdam

De Facebookpagina 010Web Rotterdam en nostalgie is opgezet met het voornemen om zoveel mogelijk media rond het thema ‘Rotterdam’ te verzamelen. Foto’s, video’s, geluidsopnamen, noem maar op. Zowel nostalgisch materiaal van vroeger, als materiaal van nu. De website die je nu bekijkt is een aanvulling op die Facebookpagina.

3 reacties

Mogelijkheid tot reageren gesloten.